Vyhledávání

Kontakt

Petr Vérosta
Náměstí 276
683 33 Brankovice

737 939 044

p.verosta@seznam.cz

Black Arrows vybojovali v ČMP družstev osmé místo

18.11.2012 11:01

V sobotu 10. listopadu se konal v Brně Českomoravský pohár družstev a akce se zúčastnil také tým Brankovice Black Arrows. Reprezentovala nás čtveřice hráčů, Mira Kremz, Jindra Přikryl, Martin Verner a Sláva Stuchlík, která byla nalosována do skupiny E společně se silným SHL Brno, Spojenci Most, Foltýn´s Gangem, Šneky Kohoutovice a polskou Spartou Czyzowice. Cílem byl postup ze skupiny, tu měl ale zaručenu jen vítěz.

Black Arrows přesto zahájili soutěž skvěle a v prvních třech soubojích nepoznali hořkost porážky. Nejprve si poradili 5:3 s polskými Czyzowicemi, 5:2 s Mostem a také v semifinále s Foltýn´s Gangem, který přehráli 5:3. Bez porážky a zcela suverénně procházelo však také favorizované prvoligové SHL Brno, a tak bylo jasné, že vítěz skupiny vzejde právě ze souboje našich s brněnskými. Malé finále skončilo podle předpokladů, Black Arrows neuhráli s těžkým soupeřem ani bod a odešli tak poraženi 0:7.

V konečném účtování všech zúčastněných týmů, jichž bylo celkem 28, ale obsadili Black Arrows nakonec pěkné osmé místo a to bylo určitě v nabité konkurenci úspěch.

Ve finále se postupně každý s každým střetli vítězové pěti skupin a držiteli poháru se nakonec stali hráči Dragons Brno před Doudeen Teamem. Třetí skončily Boskovice. Vítěz naší skupiny SHL Brno obsadilo až čtvrté místo, za sebou nechal už jen další brněnský tým Moravská Orlice Brno.

Z našich hráčů se nejvíce dařilo Mirovi Kremzovi, který odehrál celkem deset zápasů, z nichž odešel jen jednou poražen, šestkrát zvítězil a připsal si tři remízy.

Všechny výsledky a statistický přehled najdete zde.

Tým Brankovice Black Arrows (zleva): Martin Verner, Jindřich Přikryl, Sláva Stuchlík, Mira Kremz