Vyhledávání

Kontakt

Petr Vérosta
Náměstí 276
683 33 Brankovice

737 939 044

p.verosta@seznam.cz

Ve finále prokázal pevnější nervy Jindra Příikryl

10.07.2011 07:21

6. července se hrál první ročník Letního poháru. Turnaj se uskutečnil na hasičské zbrojnici a zúčastnilo se ho celkem osmnáct hráčů, novými tvářemi byli David Učeň, Tomáš Přibilík a Tomáš Loucký, po delším čase se zapojil Martin Rozčinský.

Boje v pěti základních skupinách byly napínavé až do konce a skoro nikdo si nemohl být jistý postupem. Nakonec byl nejlepší po základní části Jirka Pavlovský, který jako jediný vybojoval v šesti zápasech deset bodů a do play off tak šel z nejvyšší pozice. Dalšími vítězi skupin se stali Petr Vérosta, Pavel Odrazil, Lukáš Luža a Miroslav Kremz.

Překvapením byl nepostup Martina Vernera, který o něj přišel až v posledním kole kvůli porážce s Pavlem Odrazilem, a také Martina Kremze, vítěze loňského Vánočního turnaje. Ten poztrácel hodně bodů během prvních tří kol a ztrátu už se mu nepodařilo dohnat.

V play off se ve čtvrtfinále radoval z postupu Jirka Pavlovský přes Tomáše Přibilíka, který jako nováček hned probikl mezi nejlepší osmičku, Jindra Přikryl vyřadil Petra Vérostu, Miroslav Kremz Lukáše Lužu a Miloslav Zelinka Pavla Odrazila.

V semifinále to už už vypadalo na obou stolech na penalty, Jindrovi Přikrylovi se ale přece jen podařilo vstřelit branku a odsoudit Jirku Pavlovského k bronzu. Na nájezdy došlo v druhém semifinále mezi Mirou Kremzem a Milošem Zelinkou. Prvně jmenovaný začal dobře a byl kousek od postupu, Miloš ale dokázal zabojovat a penalty otočit.

Finále se hrálo tradičně opatrně. Do vedeni šel Jindra Přikryl, v poslední třetině se ale povedlo Miloši Zelinkovi srovnat a utkání dospělo do prodloužení. V něm se nic zvláštního nestalo a rozhodovat musely opět nájezdy. V nich měl větší štěstí a pevnější nervy Jindra Přikryl a zaslouženě si tak připsal premiérové vítězství na Letním poháru.

 

FINÁLE: PŘIKRYL Jindřich - ZELINKA Miloslav 2:1sn

 

Kompletní výsledky naleznete zde:

Letni pohar 2010.doc (159 kB)